Algemene voorwaarden

Voor het laatst gewijzigd op 29-03-2018

Lees deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”, “Algemene Voorwaarden”) zorgvuldig door voordat u https://www.roulettedraai.nl bezoekt.

Door Roulettedraai.nl (“ons”, “wij”, of “onze”).

Toegang tot deze website kan alleen worden verleend door goedkeuring van en naleving van deze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn bedoeld voor iedereen die toegang heeft of gebruik maakt van Roulettedraai.nl. Door als bezoeker op deze website te komen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Als u deze voorwaarden niet accepteert of naleeft, dan kunt u geen toegang (meer) krijgen tot deze website.

Doorverwijzingen naar andere websites

Roulettedraai.nl bevat links en suggesties naar andere websites en diensten. Deze websites en diensten bevatten content die RouletteDraai.nl niet kan controleren en/of veranderen. RouletteDraai.nl neemt daarom geen verantwoordelijk voor de content, privacybeleid of andere praktijken van websites en diensten die hier worden aangestipt. U erkent dus dat RouletteDraai.nl niet direct of indirect verantwoordelijk en aansprakelijk is voor verlies of schade dat veroorzaakt is door een derde partij.

Wij kunnen alleen aanraden de algemene voorwaarden en privacybeleid van deze websites of diensten te raadplegen voordat u de website bezoekt.

Wijzigingen van en op de website

Wij behouden ons het recht om op elk moment de voorwaarden te veranderen, naar eigen goeddunken of te vervangen. Wij zullen bij een verandering dit 30 dagen van te voren aangeven, dat de nieuwe voorwaarden de volgende maand van kracht gaan. Door het bezoeken of gebruiken van onze dienst/website nadat de voorwaarden zijn veranderd, ga je automatisch akkoord met deze gewijzigde voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden, stop dan direct het bezoek van Roulettedraai.nl

Contacteer ons

Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kunt u ons altijd contacteren.

Scroll naar boven