Alles op Rood

In waarschijnlijk één van de meest bekende inzetten van de afgelopen jaren, verkocht een 32-jarige Ashley Revell uit de VS al zijn bezittingen, om zo al zijn geld in te kunnen zetten bij roulette. Zijn totale vermogen was bij elkaar ruim $135,000 en één zwaai aan het roulette wiel zou hem blut, of een stuk rijker kunnen maken.

Inzetten aan de roulettetafel

Voordat hij inzette, werd er aan Ashley gevraagd of hij wel blij was met het inzetten van zijn hele leven, hierop werd er knikkend geantwoord door Ashley.

Zodra het roulettewiel draaide, zette Ashley al zijn chips in op rood, en hij beweert dat de kleur keuze op dat moment gemaakt werd. Het roulettewiel stopte met draaien en het balletje kwam uiteindelijk op Rood-7 terecht, waarmee plotseling zijn gehele vermogen verdubbeld werd tot $270,600.

Ashley had letterlijk alles verkocht wat bij bezat om deze inzet te kunnen doen, hij huurde zelfs een luxe smoking op zijn grote dag. Iedereen was uiteraard benieuwd naar de beweegredenen van Ashley om zo’n grote gok te maken. Hij vertelde deze mensen dat hij door middel van deze grote gok een nieuw leven wilde beginnen. Dit kon dus met het dubbele van wat hij had, of helemaal niets.

Deze grote gok is opgenomen door Sky One, die deze grote finale live vanuit het casino in Las Vegas toonde aan de kijkers. Het programma had wel een kleine vertraging, aangezien je in dat gedeelte van Amerika geen live verbinding mag hebben van gokspellen.

Het verslaan van Roulette

Na zijn gewonnen geldbedrag werd Ashley begroet door zijn ouders met een fles champagne en gaf hij $600 fooi aan de croupier.

Veel toeschouwers wilden dat Ashley zijn bedrag nogmaals inzette, maar aan dit verzoek voldeed Ashley niet en vertrok terug naar zijn woonplaats met een mooi geldbedrag.

Na zijn winst waren dit de eerste dingen die Ashley zei:

  • “Dit was één van de mooiste ervaringen in mijn leven, zeker weten!”
  • “Het eerste wat ik ga doen met het geld is het kopen van nieuwe kleding en een mooie zonnebril waarschijnlijk!”
  • “Het is erg ingewikkeld op dit moment, ik weet niet precies wat mijn gevoel is op dit moment”
  • “Het lijkt de afgelopen tijd wel op een achtbaan. Mijn gevoelens zijn alle kanten op gegaan. “

Het is uiteraard ook allemaal gefilmd bekijk het hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven